Det var 170 spelare som betalade 5250 var för att spela turneringen och som oftast så var orginisationen föredömlig på Casino Cosmopol!

Jag tror förövrigt också att den gode Lars Kjestrup var den som vann mest pengar i turneringen då det gjordes en deal när spelarena var Heads Up och då ledde Kjestrup!

Grattis till ytterligare en merit säger vi till båda då Watz var 9a i Unibets Budapest turre! 

Undertecknad hade ett sällsynt BRA kortsnitt och spelade 19 givar under första 3 timmarna, men tillika uselt riversnitt vilket kännetecknas av följande 3 händer. 

Jag höjer upp100 (mörk 25-25 med Kc-10c  i 1a perioden och får 4 syn( kul bord)

flopp 4c-10s-Jc . Jag betar ut 150 och får syn av stol7(jag sitter på stol 4) turn är Kh och jag betar återigen, denna gång 600 och får återigen syn och turn är Qh och jag knackar, varvid stol7 betar 1200 och jag viker, då jag är slagen av en miljard händer. Det hade kännts intressantare med Qc får jag säga.  

Nästa hand har jag lb, mitten raisar 150, reraise till 450 av nästa och 1200 av knappen och jag har A-A. Jag raisar till 2500 och alla viker sig. Sjukt kändes det på något sätt.

Därefter Höjer jag 300 med blindar 50-100  från utg med As-Kcoch får syn av stol 5-6-9-och knappen. flopp 9s-10s-kc. Jag betar 600 och får syn av stol5 och övriga viker sig.

Turn är 9c och jag spelar här eventuellt fel som knackar för att hålla potten nere. Stol5 knackar också och då sätter jag honom på spaderdrag som troligast, möjligen KQ-KJ. River är 10c och jag hittar ingen orsak att beta då jag måste vika vid omslag och endast slår dom händer som jag sätter motspelaren på och då föredrar jag att han betar så jag  kan syna för en rimlig penning.

Fi betar här 1500 och då jag har 4500 kvar så funderar jag en stund, men hittar att han KAN ha en 10a i max 35% av fallen och en 9a i 15% av fallen. Stege är osannolik och likaså A-A. Så jag synar och fi visar Ac-Jc för högsta färg, som han synade hålstegedrag med 3 nötkort på flopp och därefter turnade färgdrag och rivrade färg med. Att beta 1500 såg jag som en bluffbet, då värdebet borde varit lägre, då han endast får syn av sämre hand och i så fall just AK och KQ normalt, har jag kåk så får han ju omslag.

Nåja, ut relativt tidigt och sedan cashgame och snack med bland annat Täby_Cap innebandytränare ”Limmet” samt några väldigt trevliga Gotländska pokerspelare!

//Hatten