Jag börjar ny bankrulle i dag, och för att förvirra allt och se till att ingen förstår något, så tänker jag fortsätta med min föråldrade sätt att sköta det på 🙂 .

Alltså så börjar jag om med en bankrulle på 24000, vilket motsvarar att man lagt undan 2000 per månad för att skaffa sig en bankrulle att spela för. Nu ska jag underlätta för nya läsare och kalla denna för kronor istället för units.  För att påvisa vikten av att ha ett bankrollmanegement som är fungerande. Dessutom för att slippa påpekanden från Wagner om att jag eventuellt spelar på sajter där det INTE går att satsa så kommer jag aldrig att lägga ut spel som jag själv inte redan spelat(har endast skett när jag rekat ETT spel på bet365). Jag har oftast spelat en högre summa till ett högre odds, men det odds jag rekar till finns när jag postar och den insats jag rekar är självklart i korrelation till oddset. 

Bankrulle: 24 000kr

spel: Topp5 placering lopp8: Rania

odds: 2.0

insats: 2%=480kr

Spel: Topp5 placering  lopp8 Fridhems Piraya

odds: 1.75

insats: 2%= 480kr

Bookie Nordicbet

Lycka till

MVH Hatten

 

Hatten skriver:
2 januari, 2010 on 14:14   redigeraNi som spelat Rania på mitt inrådan kan spela andra sidan till 2.05 och slippa loppet, då banan nog är riktigt dåligt för Rania. Så jag säljer av spelet till 2.05 för att slippa förlust, alltså satsar jag motsvarande 480kr på ICKE TOPP 5 på Rania till 2.05 på Nordicbet!!