Betclick har Kiel -5,5 1.85 idag mot Ademar. Värt 5 units i mina ögon. Ademar kämpar med mediokra lag i Asobal och ska nu upp och få däng av Kiel som inte lär spara på krutet idag. Kan mycket väl bli 10 bollar vinst där.

Betclick är ett okej bolag för övrigt. Står ofta för sina odds hyfsat länge och släpper igenom okej med pengar för dom som vill. Man blir inte jättelångvarig men funkar helt klart bra ett tag där. (edit: okej bolag, då menar jag lite bättre än t.ex. betway, expekt och bet365, sämre än nb och cb).

För de som inte upplevt det än, tänkte jag bara passa på att flika in en dagens sanning om Expekt. Det är kanske lätt att man får uppfattningen om att Expekt är ett så himla fint och mysigt familjebolag när Aftonbladet publicerar artikel efter artikel där chef Vikman berättar hur mkt pengar deras kunder vunnit (ex http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article5811490.ab) alternativt berättar hur de sköter sin bok helt snurrigt (http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article5770550.ab). Det hela blir smått pinsamt när de sen släpper igenom 1000 sek på Sveriges största liga, Allsvenskan. Var tvungen att vädra lite missnöje där.

God söndag.

/Bob