Då bandycoachen ännu inte inkommit med några spel, så kommer jag likväl lägga mina ideer. Mina spel kan gå tvärsimot hans, men så är det med spel på idrott, många har uppfattningar och det är ingen exakt vetenskap.

Marknaden har i vilket fall styrt några spel galet i mina ögon.

Västerås borta mot Broberg , där Västerås alltid är lika svåra att räkna på, sällan bra borta , men blixtrar till ibland. Broberg varit mycket bra och jag håller denna match 45-10-45 , dvs helt jämn. Man får nu 2.35 på Västerås hos Unibet och korrekt är alltså i mina ögon 2.22 och jag spelar 2% =500kr till det oddset på unibet.

Hammarby -Villa skulle jag med glädje sett i dag, men jag prioriterar landet och skidåkningn, vilket inte hindrar mig från att spela.  Hammarby lite för stora favoriter tycker jag, trots att dom sprungit bra länge, vilket dock ger större chans till normalinsats i dag. Dessutom tror jag Patrik kommer vara duktigt sliten i dag och inte gör mer än något mål.  Villa är inte lika bra, men knappast 2.5mål sämre och jag tycker detta hcp är minst 0.5 mål för högt.

Spel: Villa + 2.5 till 1.85 : Insats 3% = 750kr

Bollnäs-Happarande är en ren streckmatch, där den som vinner matchen är favorit att få spela slutspel. Bollnäs mycket starka på hemmaplan, men här kommer nerver med i spelet och allt tryck ligger på Bollnäs. Happis är ett glatt ”tuta och kör” gäng som öser på och dom gör nog minst 3 mål i dag, förmodligen 4 och då ska Bollnäs göra minst 6 för att hcp ska spricka. Det kan dom göra, men jag föredrar Happis + 2.5 till 1.67 på ub, eller t o m Happis + 2 till 2.09 på pinnacle som faktist är något lite bättre.  Förmodligen är detta även ett ok spel på ö 9.5, men jag hade hoppats på 8.5 som lina och då spelat. Nu känns det mer som even steven på 9,5 och duckar det.

Alltså Happarande +2 till 2.09: insats 2% = 500kr

Lycka Till

MVH Hatten