Det finns ett ytterst litet fåtal svenska spelare som har bankrulle samt pungkulor nog för att spela det spel Isilidur har presterat sedan starten på Full Tilt. Att dessutom spela lika bra på nl texas som PLO är det ännu färra som klarar. Och utöver detta kunna spela så lång tid i sträck, minskar skaran ytterligare. För mig så är Blom90 STORFAVORIT som Isildur1. Någon som förövrigt sett Blom90 på eller TheItalianStud på Ipoker under sessionerna på Full Tilt? Kan vara så att Blom90 helt enkelt inte får spela längre på Ipoker, då han vunnit för mycket( se bla Christer Johansson inlägg på www.pokermagazine.se). Då Ipoker gör allt för att bli av med vinnande spelare och nu höjer BÖTERNA för siter som har vinnande spelare bland kunderna.

 

Det finns inga likheter mellan Martonas spelsätt och Isildur, så Martonas har i så fall utvecklats och förändrat spelstil för att det skulle vara aktuellt. Erik Sagström är jag övertygad om är oskyldig, likaså spelarna som var tunga runt 2006,2007 då spelet utvecklats så oerhört och därför gulat eller pensionerat de flesta av de tidigare highstakesfantomerna.

Jag sparde några tusen händer från en session mot Antonius när Isildur torskade runt 2.5 miljoner$, och hade Isildur tagit ett break på någon halvtimme i spelet och analyserat de stora potterna som gick till showdown. Då hade han Förhoppningsvis slutat spela direkt. Isildur hade sämst hand på floppen i det stora flertalet händer som gick till showdown, och även om Omaha är ett dragspel, så går det inte att vinna i längden om man hela tiden kommer in som 40% favorit i potterna efter floppen( ytterst sällan pengarna var inne i potten preflopp) 

Förhoppningsvis så tar Isildur ett litet break och analyserar alla spelade händer mot Antonius och Durr, och därefter tar upp kampen igen, för speciellt många torskar på 2.5 mill$ tål ingen spelare, inte ens Blom90 . 

Därimot så har det säkerligen ett värde att spela mot övriga proffs på full tilt, som tex Ziigmund som tiltar fett när han spelar, och många andra. För deras pengar blir svårare att ta om han visar sig slå Durr och Antonius. Bättre att ta fiskarna först innan man tar valarna så att säga!  KÄMPA ISILDUR!!

MVH Hatten