Besökte jag förra måndagen, och provade självklart också att spela 1100kr turneringen som spelas varje måndag. Vis av gammal erfarenhet så noterade jag att Krukan hade fullt godkänt säkerhetsarremang, med kameror, dörrsluss samt några spelvärdar som jag vet inte kliver undan om det hettar till.

Glädjande nog så har dom också en mycket kunnig turneringsledare samt bra struktur på turneringen, där 80 spelare får plats samt en reservlista som träder i kraft efter 45 minuter eller när spelare slås ut. Själv lyckades jag komma till finalbordet som tog över 5 timmar att spela innan jag åkte som 5a, efter ett mindre begåvat spel med everage stack. Att finalbordet spelades så långsamt berodde på att Turneringsledaren hörsammade förfrågan om att backa mörkarna inför finalbordet och även förlängde perioderna, så det fanns möjlighet till pokerspel och inte endast all in spel.

Något som också gladde en läckergom som undertecknad var att det serverades ett flertal rätter som enligt omkvädet dessutom var utmärkta. I övrigt fanns det också storbildskärm med fotboll samt en liten soffgrupp. Att Krukan fått så oerhört fin respons i Stockholm med fulla turneringar samtliga speldagar är mycket spännande och självklart ska Unibet också ha en stor eloge som(antar jag)ger klubben en möjlighet att inte behöva vända på enkronorna, utan kan var generösa och tillmötesgående.

Negativt har jag ännu så länge inget att påpeka, men kommer självklart så göra när och om det finns orsak.

MVH Hatten