Denna turnering är sällsynt väl strukturerad och det är faktiskt en glädje att få överleva en förstadag i denna turnering.

Dag ett var det 123 deltagare (typ) och det väntas starta fler i morgon. Oavsett så var det sällsynt generösa förmåner till alla oss spelare, i form av vouchers till baren, middag som ingick i kostnaderna och ett allmänt väl bemötande.

I övrigt så är vädret som omväxling riktigt trevligt på Malta, om man inte måste sola vill säga. Lagom varmt med 25 grader och mulet och på morgnarna regn.

I kväll avslutade vi med ett gäng trevliga svenska pokerspelare på Restaurang Estilo på Malta, som var sällsynt otrevlig och tråkig. Krogpersonalen hotade oss så småningom med våld för att få in 6 euro för en ravioli som inte var beställd.

Jag har lyckats överleva dag ett med 38700 chips, average 31500 och runt 60 av 123  deltagare kvar. Det känns oerhört befriande att man utvecklat sitt pokerspelande senaste åren, då jag tidigare har haft en benägenhet att åka ut tidigare, oavsett markerstorlek och position. Än går det att lära gamla hundar att sitta !!

För övrigt så måste jag hänsynsfullt vidmakthålla min otillbörliga glädje över att träffa så många spelare som finner nöje och lönsamhet att läsa bloggen. Smicker och vänliga kommentarer är verkligen något som får mig att fortsätta att skriva och uppmuntra mina medarbetare att arbeta vidare. Utan läsarnas inlevelse och samarbete blir bloggen endast något i mängden, så fortsätt engagera er önskar

Hatten