lyckades jag återigen vinna, denna gång mot PomPom. Nu börjar jag känna igen mitt gamla game igen. Inte för att jag är så OERHÖRT bra på att flytta, men är man i zonen så flyttar sig puckarna av sig själv. Framförallt så känner man när man ska ta och ge kuben för största möjliga värde och det räddade min match i dag. Jag vann endast fyra av matcherna  och motståndaren vann 9, men eftersom vi spelade till 13 poäng, lyckades jag vinna då jag vann en 4kub gammon, vilket gjorde att jag gick från 1-4 till 9-4 och sedemera 10-5 som blev 10-11 0ch 11-11 0ch så vann jag avgörande poängen.

Kolingens Englar, dvs laget jag är med i lyckades vinna med 3-1 och vi har nu 7-1 på två sista matcherna. Vi liggger nu endast 1 poäng från slutspel och har lite häng nu på toppen. Serien är osedvanligt jämn och det är inte långt mellan himmel och helvete.

Efter backgammonmatcherna så åkte jag som vanligt till Krukan och spelade måndagslaxen, med 64 spelare. Jag hade turen att komma till ett bord med bla Dilba och Cissi som var på besök från Göteborg som jag alltför sällan ser i Stockholm, då Cissi alltid är trevlig och sympatisk. Även Lina och flera andra tjejer spelade och det är mycket glädjande att fler kvinnor börjar spela live.  Dock gasade jag bort min stack oerhört fort och då jag ställde från knappen  med 10k(average 30 och pott 1500, så fick jag syn av Dilba med K-K, min 7-9 off lyckades inte dra ut och jag tillbringade sedan 7 timmar med annat pokerspel, som dock inte lönade sig över hövan.

Det slutade med att jag spelade tre matcher backgammon, först till  7 poäng  mot Thomas Ahlenius( wsop bracelet i sommras) där jag efter en bla oerhörd vass dubbel5a som slog en av hans puckar samt stängde boet,  gjorde att jag vann två av matcherna och slutade kvällen med lillpluss efter att lunch, middag och barnota var betald. Nu är klockan 8 på morgonen och jag har snart varit vaken i 21 timmar och det var väl inga större problem när man var 20 bast, men nu när man är nyligen fyllda 44 så känns det något tyngre. Men det är som allt annat en prioritering här i livet och den dagen jag klagar så får man rannsaka sitt leverne och psyke. Må väl och lycka till med spelen.

MVH Hatten