Som gick för några år sedan på tv4 tror jag det var.

Spelarna tillhör till vissa delar värdseliten, och det är väligt intressant att se alla olika spelstilar, och hur oerhört fräckt några av proffsen spelar.

Illahari och Anonius visar verklige hur man spelar spelaren och mer sällan korten. Men vad som också visas är att även dom bästa proffsen gör misstag, och under press ofta ganska många och stora misstag.

När man ser hur skiftande spelet är, så inser man värdet av att analysera sitt eget spel ofta och noggrant.

Samt värdet av att lära sig stänga av datorn när det går dåligt, för det är ett fåtal spelare som klarar att spela bra när det går dåligt.

Lika viktigt är det att anpassa spelet efter motståndarna och hitta blottorna i spelet. Att heller inte ha bråttom när man kommer ny till ett bord, utan att iakta spelet lite och se vilka spelare som är heta och vilka som är tiltade. Att Illahari och Antonius tillhör dom som vinner absolut mest på cashgame på Full Tilt är i vilket fall mycket lätt att förstå.

Programmserien The Game går att se bland annat på pokertube, som har ett stort antal inspelade pokerprogram, och www.pokertube.com verkar rent från virus och dylikt som annars är en risk när man tittar på webtv.

MVH Hatten