Hej alla spelintresserade,

Jag kommer här på denna sidan skriva om vad som händer i och runt bandysverige, lite skvaller, lite bettingtips, lite av mina egna åsikter om bandyn.

Vem är jag då?

Jo jag tränar ett topplag i någon serie under elitserien, jag har ett väldigt brett kontaktnät ute i bandysverige som jag gärna nyttjar när jag gör analyser och tar reda på nyheter.

Jag kommer inte jobba med units utan jag kommer gradera spelen beroende av chanstagning, där 1 är minst chanstagning och 10 är mycket stor chanstagning.

Här kommer dagens tips:

Börjar faktiskt med en dubbel då jag inte finner några vidare odds på singelmatcher (skulle vara första matchen ljusdal som jag finner lite värde i)

Ljusdals BK – Skutskärs IF   1 till 1,80       (tufft och jämt när man möter topplaget i norra allsvenskan, tror på ljusdal som är starka hemma)

Gustavsbergs IF BK – Finspångs AIK 1 till 1,60 (Vinner gustavsberg här så hamnar man på lite säkrare mark, vilket man kommer att göra)

Sammanlagt odds 2,88      Finns på bla unibet, nordicbet

Den här dubbeln ger jag en 6 i chanstagning

Veckans rykten:

IFK Kungälvs lagkapten är skadad och behöver egentligen opereras, operatioen kommer dock få vänta tills efter säsongen, så det lär gå några sprutor fram till mars

Alex Mayborn sägs sitta och mysa över uppståndelsen som  blev sen hans ganska klumpiga blogginlägg blev tv……. mediakåt någon!???   http://www.rekatochklart.se/blogpage.php?id=891

Att hedqvist och murre sitter och grinar ihop… vad ska snart 37 åriga Muhrén göra i landslaget? framtid någon?

Att Indien kommer ställa upp med ett bandylag i de Asiatiska Vinterspelen

12-0 till Sverige på en 12 line på ss och alla andra bolag under 13,5     konstigt någon!???

Veckans söndeslagna klubba går till BandyVM, Spela max varanat år,