Mkt spännande idag. Först lite ord om dubbeln igår, Kroatien blir klara vid vinst för Norge mot Island och lär då rasta bänken. Oddsen var redan höga på Norge så värdet på dubbeln blir super. Korrekt kring 28% skulle jag nog säga… iaf minst 25%!

Norge – Island. Här gjorde bolagen bort sig i början. Aldrig att Island ska vara så stor favorit mot Norge. I början av EM var Norge favorit mot Island och inte mkt har hänt sen dess. Island har spelat bra, men oxå chokat nåt enormt. Norge ungefär likadant för man väl säga, men inte lika mkt choke. Vatne ut för Norge och små chanser till semi är det som talar emot dom. Men tror aldrig dom lägger sig ner och dör här mot Island. Dom har chans på 5e plats vilket skulle vara nytt rekord för norska landslaget. Sen då dessutom en liten chans på avancemang om dom vinner med minst 4 och Kroatien sen slår Danmark. Jag tog +2 tidigt på Norge och underspel, men försvann rätt snabbt. Men kan vara bra att ha i bakhuvudet till liven, beroende på hur Norges inställning ser ut såklart. Dubbeln klart bäst värde med Danmark såklart!

Ryssland – Österrike. Målfest såklart men linorna ligger ju därefter. Skrev mer om denna tidigare under reken på Österrike.

Kroatien – Danmark. Beror ju på Norge-matchen då. Men jag tror Danmark kniper denna hursomhelst. Dom har bredare bänk och nu verkade ju Hvidt komma igång senast med i mål. Målsnålt blir det om inte Kroatien är klara (då nyper vi överspel).

Tyskland – Tjeckien. Tyskarna för stor favorit på bolagen i början men har jämnat ut sig nu, så finns tyvärr inget skoj kvar. Glandorf spelar inte för tyskarna, tror tjeckerna kan ta denna. Rak på Tjeckien till 2.50 kanske duger. Blir mkt mål med såklart.

Slovenien – Spanien. Spanien har en liten chans till semi, dvs om Polen slår Frankrike. Men Polen är redan klara så det tror jag inte på alls. Däremot tror jag att handikappet på Slovenien kan vara fint om man vill följa den live. Slovenerna har fina fans därnere och jag tror inte dom viker ner sig under Nokas coachning. Spanien lär väl bara göra det som krävs, dvs vinst. Slovenerna kommer skruva upp tempot som vanligt, mkt mål.

Polen – Frankrike. Polen klara som sagt. Kan lufta folk, men har ju bra spelare rakt igenom så spelar ju egentligen inte så stor roll. Men motivationen gör nog att man inte springer hem ordentligt, så Frankrike vinner. Frankrike har nog (som jag fattat det) B. Gille skadad och det kan bli ödesdigert för dom resten av turneringen. Inget spel på denna match.

/Bob