Efter att ha varit rejält kortkall under hela turneringen och sprungit in i färdiga händer efter flopp ett antal gånger, så var jag nere i 1600 chips efter paus. Bla så ställde jag Lars Kjestrup all in med AA-88 mot hans 9-9 i en pott på 7000, där han hittade en 9 när han köpte 3 kort.

Några varv senare så är Kjestrup all in igen med 55 mot mina K-K och köper in tvåpar.

Men till slut hittar jag 9-9-9 på mina första 3 kort när kjestrup höjt, och han synar min all in som täcker honom.  Han har j-q-k-a och har endast 3 outs, då jag köper en 10-J . Därefter hittar jag en lillrush och kommer upp i 16k då average är 17k med 15 spelare kvar.

Mats Rahmn samt Christer  Larsson kommer till bordet med hyggliga stackar, och jag kommer i clinch med först Christoffer, som synar min raise på 2100 så det finns ca 5000 i potten. Jag har 7-7-8-8 och sitter först, så jag sitter nöjd, och Christoffer köper 1 kort.

Jag betar ut 4000 och Christer ställer all in, och där spelade jag riktigt fel, men jag satte honom på högre tvåpar än mig innan, och det känns som att han fyller färg eller kåk när han ställer. Om jag knackar så betar han säkerligen ändå, och då är jag ändå tvungen att syna. Nu fick jag en liten fördel tycker jag genom att han kan vika tvåpar som är marginellt högre än mina genom mitt spel, men som han säkert bettar på annars och jag blir tvungen att syna ner.  Därefter har jag 7000 och Mats höjer från knappen, jag har a-k-6-6-5 och tänker att jag blockar många händer, så jag ställer mina 7 och han blixtsynar, och visar färdig stege 7-j. Så det var bara att packa sig iväg.

Resultat SM i Mörkpoker: 15e av 28 spelare. ( Norrinder ut som 26a, Henriksson som 20e? Nalle som typ 21 eller så) ) Rahmn och några andra kända spelare är kvar.

Leder tror jag Christer Larsson gör(Poker Event)

MVH Hatten