Är något som är väldigt närbesläktat med drogmissbruk, alkoholmissbruk. Vad jag förstår är det en trigger av lustkänslan som eftersöks i de flesta fall, och det är samma saknad som utlöser de flesta missbruk. Vad som gör att någon åker dit på någon av företeelserna är nog personligt och socialt, men tydligen är botemedlen ur terapisynpunkt likartade. Någon form av kognetiv terapi(risk för att jag är ute och cyklar här)

ISILDUR1 är ett fantastiskt bra exempel på spelmissbruk, som även om han kommer att gula hela pokervärlden innan nyår, så kommer han likförbannat att vara fullständigt råttgul innan 2011, för den mannen saknar HELT moneymanegement och tiltkontroll. Dessutom verkar han dessvärre inte ha någon inom sitt kontaktnät som kan ge honom goda råd inom de bitar han saknar livserfarenhet på och då finns det normalt ingen återvändo, men jag hoppas VERKLIGEN att jag har fel gällande Isildur1.

Det finns en mycket suspekt man inom pokervärlden(finns många dessvärre, men ännu fler inom finansbranschen)  som heter Fredrik Nygård.

Fredrik bloggar på pokermagazines hemsida och jag råder ALLA som gillar att spela och framförallt dom som vill försöka bli professionella spelare att läsa hans blogg. Den är faktist ett rent skolexempel på hur en totalt spelförstörd människa tänker och analyserar samt kan fungera psykiskt.  

  

 

 http://www.pokermagazine.se/blogg/fredrik-nygard

MVH Hatten