V75-1 tycker jag Hobbe Shift är en mycket motiverad favorit, men några 80% vinstchans har han inte, men säkert 50-55% vinstchans. Bakom är det väldigt öppet, Giddman har endast marginellt bättre chans än övriga då den är osäker. Värmingar oerhört viktiga här.

V75-2: Nahar har nog säkert 33% vinstchans, och är inte så hårt streckad med 46%. 2,4,8,9,12 får gärna plats om jag får råd. Värmningar oerhört viktiga här.

V75-3: OM Colombian Nectie kan gå barfota runt om så är det en vettig spik, då jag tror att Airstrike släpper spets och ingen kommer att trycka upp farten, annars är Airstrike och Bobtail intressanta. Thunk Nafets får tredje inner och Acclaim får fel bana.

V75-4: Chanel Håleryd är en fin häst, men galopperar nästan alltid från volt. Winners Rose är tidig, men hela fältet med chans. Här kommer jätteskrällen.

V75-5 : Frillan Filiokus har chans, men inte mer än 30%, streckad på 59%, Regine De inverne startar för tredje veckan i rad och är sämre på bortaplan, ren otur om hon vinner nu. Alltså bra chans på skräll, Ulana Cape, Cindy Hall ?

V75-6: Prima Stella från start till mål? eller blir det lite körning och Papermoon får loppet?Rutger Raket är en fin häst, men såg inte fräsh ut sist, vilat men Svanens form är inte som förra året.

V75-7: Blue Rock om han får en vettig löpning, men tror det blir bushård öppning och det öppnar för speediga hästar, jätteskräll i form av Manpower Bank eller Domino Eason?

MVH Hatten