Hej och välkomna till våran nya blogg!

Vi har bland annat en ny medlem på Bloggen, Calle Tornqvist . Calle har en fantastisk ROI på sista 2 årens spel och har fina nätverk som kommer att komma läsarna till godo. Calle är en  skicklig journalist som också arbetar på http://www.corren.se/sport/blogg/spel

Kom i håg att hela bloggens tanke är att vi BYTER tips, så vi vill se att ni läsare också bidrar med reflexioner över sedda matcher, skvaller, tips osv. Det blir roligare för samtliga på bloggen om alla bidrar. Tillsammans är våran kunskapsbank betydligt snabbare och bättre uppdaterad än vad bookies klarar av och därför är det så viktigt med samarbete. Samtliga utav bloggens medarbetare har jag träffat genom bloggen, så ni som läser och kommenterar har också möjlighet att bli tipster på bloggen, men då krävs det självklart kunskap utöver det vanliga.  Tänkt på att om ni ska spela på någon bookie som har en banner på bloggen, så använd bannern som genväg till bookien, det hjälper till att hålla tipsen kostnadsfria.

Att ni måste registera er för att kommentera och läsa tips beror på att spel vi lagt på ut som gäller bla  Svenska Spel, har sänkts så fort vi tipsar. Detta är en orsak till att vi vill kunna se vilka som läser och kommenterar .

Ett annat skäl är också att kunna varna eller stänga av personer som skriver oövertänkta inlägg.

Mycket kommer att hända dom närmaste månaderna, så se till att hänga på låset, så ni hinner få alla bra tips innan oddsen är slashade.

Med vänliga hälsningar

Hatten

Bloggen är under uppbyggnad och jag hoppas att ni läsare överser med lite barnsjukdomar och strul.