V86 i kväll med många fina lopp på Eskilstuna.

V86-8 är spännande anser ganska många, ja de flesta.

Varför undrar jag ?

Nr1 Volnik du Kras har varit rackarbra, men också tappat travet, blivit het osv, samt inte minst, kusken är inte vass, således finns det några frågetecken, och det tillsammans med att hästen inte påvisat fart nog att ta spets, gör att jag lägger den på 20% vinstchans. Bookies har den på 25% vinstchans och det anser jag vara inkorrekt (högsta 3.40 hos bookies och noll värde)

Nr3 Very Kronos ser jag som den häst med näst bäst chans i loppet, Båth kan ställa i ordning, Erik kan köra alla former av lopp och är överlägsen som taktiker, har dock galopperat några gånger och är inte helt rumsren. Korrekt 2a favorit i mina ögon till 26% vinstchans( finns inte högre än 3.50 hos bookies så har inget värde.

Nr7: Super War Horse får Goop i sulkyn, snabb ut och kanske kan gasa sig till spets, men lär knappast få något gratis är min gissning i spets, Riordan är vass på att ställa i ordning, men hästen har 5-10-2 i stats, så den är på inget sätt en vinstmaskin. Korrekt vinstchans 9% (finns 8ggr som högst hos bookies)

Nr9 Villiam: Bästa hästen i stallet hos Nurmos? Inte mina ord utan vad jag hört glykas, står 45% chans att vinna derbyt, och fått ett lopp i kropp där hästen inte kördes en meter , endast skulle få lopp i kropp. Är det något Nurmos kan så är det att träna häst när han får den tid han behöver, och Villiam får det, detta är ett led i matchningen mot Derbyt ofc, likväl bra pengar och hästen behöver nog få ett hårdare lopp nu för att kunna vara på supertopp till derbyt? Jag tror Villiam vinner detta genom 3e spår sista 1000 och skulle han få komma ner i dödens tidigare är det stenslut. Vi får 3.30 hos Betssonkoncernen, och det är inte supergeneröst, men väl värt 2u insats, korrekt anser jag vara 38%