på ”grottan” och jag lyckades återigen förlora , denna gång med 11-13 från ledning 11-10. Nu har jag endast 20% vinster under säsongen  vilket är under all kritik. Enda trösten är att jag förlorat tre matcher med totalt 4 poäng, så det har i varje fall varit jämt.  Normalt ligger jag på 55-57% vinster , så jag blir med andra ord tvungen att spela minst 6 matcher till i år för att komma till normalt facit.

Krukan turren hann jag sedan spela två händer, innan jag åkte ut med sämre flush, där jag betade all in och såklart fick syn av nötterna. Därefter blev det 10-10 texas där jag sprang löjligt bra och vann totalt mer än förra veckans förstapris i turren. Så årets pokerrush fortsätter och känslan av att på turn, så leder jag så vinner jag, ligger jag under så drar jag ut är sällsynt med fantastisk. Så kändes det under det tidiga 2000talet då man var oslagbar på nätturrarna och slaktade alla siter. Som bäst lyckades jag vinna fyra multiturrar samma söndag, med 200,250, 300 och 1200 spelare samma natt. Och då hade jag också flera finalbord utöver detta, det var tider det, som kanske kommer tillbaka. Hoppas kan man ju!  Nu snackas det om att Telelogic(gamla prima) ska införa datastopp, dvs att all form av datahjälpmedel ska förhindras. Skulle det bli så, kanske jag börjar spela nätpoker på allvar igen. Som det är nu är det för många robotar samt för skickliga hjälpmedelsanvändare på siterna som gör det sjukt svårt att vinna något extra på nätet, men när man möter dessa datamatadorer på liveborden, så finns ingen datorhjälp att tillgå och då blir det genast svårare för dom.

Min dröm vore en sajt, där ALLA är TVUNGNA att använda sina riktiga namn och det endast fanns möjighet att starta ett konto, oavsett antalet skins. Samt att ingen form av datahjälpmedel kan användas och inga robotar heller kan användas. Utöver detta så skulle det finnas möjighet till superdjupa nl spel, där 1-2 $ kan ta upp 2000 $ och spela med och Lägsta upptag vore 400$. Då skulle man kunna spela seriös nl poker, med riktigt intressanta överväganden på varje satsningstillfälle och riverspelet skulle primieras på ett sätt som sällan görs idag.

MVH Hatten