Jag har hört på omvägar att några pokerspelare anser att man är en pajas när man bokade Bolt till 1.18, att man sedan kunde köpa Bolt till 1.27 var nog inte dessa pokerspelare medvetna om.Detta var dessutom EFTER försöken, medans jag bokade FÖRE försöken.  Man kan anta att det var samma pokerspelare som spelade på Jelena Isinbajeva i Stav till 1.10 när ribban låg på 5.65 och Rogowska redan klarat. Rogowska gick då att spela  först 9.4 och sedan till 11gånger.

Womens Events / Pole Vault / Winner Anna Rogowska Back   17-Aug-09
18:10
  C 9.4 1000   9.4 8400
Womens Events / Pole Vault / Winner Anna Rogowska Back   17-Aug-09
19:15
  C 11 1800   11 18000

Nu är finns det egentligen två oerhört viktiga fakta som favoritälskarna inte riktigt förstår  Dels att sportspel handlar om att hitta felsatta odds, där man anser att det förväntade utfallet inte motsvaras i  BEFINTLIGA odds samt att ha en bra investeringsprofil med korrekt risknivå.

Jag tror fortfarande inte BOLT vinner 85% av sina finaler på 100m, men han gjorde det denna gången. Jag trodde heller inte att Isinbajeva skulle vinna 80% av sina finaler, och detta råkade vara en av dom gånger hon förlorade.

Spel handlar alltid om att ha en analys och sedan ta beslut om oddsen är spelbara, skillnaden mot besserwissers är att dom kommer EFTER spelet är avgjort och säger ” vad var det vi sa” men aldrig skulle drömma om att ta risken att sätta pengar på sin övertygelse. INGEN mailade mig eller kontaktade mig FÖRE Bolts finalvinst och ville ta ett vad, är inte det underligt när han var så oslagbar??!! Det är helt enkelt så att det finns orsak varför pokerspelare ofta förlorar hela sin bankrulle på sportspel, för dom har inte en susning om hur det fungerar och vilka verktyg som man använder sig av. Saknaden av Desciplin är dessutom uppenbar bland pokerspelarna i gemen, vilket förklarar att så många spelare går gula trots gigantiska bankrullar.

Jag säger som Dajmen, jag älskar favoriter, dom är alltid för hårt spelade!!!!

MVH Hatten