Real Madrid vs Racing Santander

Avspark: 20.00  (sänds i TV4 Sport)


Här spelar jag Racing Santander +1 (asian) till 2.05 i odds, med insatsen 5/10.

Real Madrid har haft problem både spelmässigt och med skador. Vinsterna på slutet har tagits utan guldstjärna i kanten och att Raúl har tänkt slå di Stefanos målrekord…det lär inte motståndarna ta hänsyn till.

Nej, Racing Santander har däremot varit bra på sistone. Jag har imponerats så smått över deras uppoffrande försvarsspel och snabba omställningar. Det är receptet även imorgon och jag backar dem på Santiago Bernabeu.

Pinnacle, betfair och asiaterna ligger runt 2.05 och Ladbrokes m fl strax under. Det är inte omöjligt att oddset kommer stiga något under dagen då Real ofta spelas ner några punkter under matchdagen. Jag vill dock inte chansa då jag anser mig ha hittat ett bra spelvärde.

I hemmalaget är Robben tveksam, vilket skulle vara ett tungt avbräck. Han har varit en av de absoluta topparna i laget de senaste matcherna. Bortalaget har å sin sida landslagsmeriterade Munitis avstängd.

Obs! Om du får spela hos Sportingbet och orkar ”snickra” lite själv så kan du få hela 2.16 på detta spel. Sportingbet har trevägshandikapp med Racing +1. Du lägger 27% av insatsen på Draw/Oavgjort (till 3.75) och 73% på Racing +1 (till 2.95).