POOL
Öppen mellan 09:00 – 19:00
Gillar man att simma omkring så är det inte den bästa poolen den är ganska liten om man jämför med vad de stora hotellen erbjuder. Djupet är från 3 till 5 fot som djupast vilket går upp till axlarna på mig 182. Inte speciellt mycket folk när jag varit där så det känns inte trångt vilket är det viktigaste. Finns två grunda avsatser i poolen där man kan sitta med sin drink och ta det lugnt och låta sig kylas av vattnet.

Poolen kunde ha varit större samt lite djupare delar men den duger gott för mig. Kliver mest i för att svalka mig och ligga och flyta omkring några minuter.

POOLOMRÅDET
Finns inga byggnader i vägen för solen så inga problem med skugga om man gillar sol. Vill man komma bort från solen och värmen så finns det två byggnader med tak intill poolen.

Det finna en bar där man kan sitta och ta det lugnt eller så tar man med sig drinken till solstolen eller in i poolen. Det finns även en butik där det finns solkräm och liknande tillbehör samt en grill där man kan köpa mat. Egen mat och dryck är inte tillåtet att föra in i poolområdet. Det spelas musik och den håller väl ingen högre klass men OK som bakgrundsmusik.

Cabanas omger poolområdet vilket kostar 250–300 dollar om dagen. Brukar stå tomma så det verkar dåligt med boende highrollers här på Westgate.

Området kunde ha varit lite större men det känns trevligt och vill man köpa något så finns det tillgängligt.

***

GYM
Öppet mellan 06:00 – 20:00
Välutrustat gym med löpband och liknande utrustning samt en avdelning med träningsmaskiner och hantlar för den som vill pumpa upp sig inför poolbesöket. Finns det mesta för en lyckad semesterträning.

***

MATSTÄLLEN
Äter frukost i Fresh Buffe som ligger bredvid sportsbooken. Köer ibland men det brukar gå ganska fort. Det finns det mesta så den kan liknas vid en brunch så man står sig till kvällen utan problem. Finns några restauranger med olika inriktningar men har inte provat dessa. Det blev ohälsosam snabbmat i sportsbooken för mig.

***

KASINOT
Är ganska litet för att vara så stort hotell men ingen större trängsel framför maskinerna eller de få spelborden. Tyvärr inte rökfritt här som i sportsbooken. Finns några barer samt sångunderhållning kvällstid av skiftande kvalité.

***