SUPERBOOK
Har tidigare bott på Tropicana som hade en bra sportsbook med flera stora skärmar och det var lite folk så aldrig några problem med sittplats. Tyvärr har de stängt ner sportsbooken vilket kanske inte kom så någon större överraskning nu ligger det en restaurang där istället… Det självklara valet blev då Westgate som har världen största sportsbook som kallas Superbook.

Finns två sektioner med sittplatser som är bredvid varandra. En för hästar med cirka 80 sittplatser samt en för övrig sport som är betydligt större. Gigantiska skärmar visar det mesta när det gäller sport. Satt och tittade på fem Champions League matcher samtidigt i onsdags, inte helt lätt att hänga med då.

I bakre regionerna av Superbooken ligger det en stor bar där man har en panoramavy över alla skärmarna. Bakom baren finns det även ett matställe där man kan få enklare mat som hamburgare och pizza att sitta och smaska på medan man följer sina spel.

Lördagar och framförallt söndagar är det hårt tryck på sittplatser så vill man ha en bra sittplats vilket är fjärde raden i mitten gäller det att vara där tidig. Jag brukar gå dit cirka 06:00 och placera en vattenflaska samt några oddsblad på bordet till höger. Ta även med någon gammal t-shirt att placera i fåtöljen för att visa tydligt att platsen är upptagen. Det är rökfritt i sportbooken vilket är ett stort plus.

På söndagar är det mest tryck och då visar de även NFL fotbollen på International Theater där det finns 1 500 sittplatser och stora bildskärmar samt möjligheter att köpa mat/tilltugg.

Hade varit bra med lite mindre med folk men det finns INGEN sportsbook som kommer i närheten av den här.

***

POKER
Ligger i bakre regionerna av sportsbooken tyvärr inget större tryck brukar vara ett bord igång 1/2 dollar Texas NL

***