Det är cirka 25 minuters promenad från Westgate till norra sidan av stripen där Encore ligger. Det finns en mono-rail station vid huvudentrén så inga problem att ta sig till valfri del av baksidan av stripen om man inte vill gå eller ta taxi. Enkel resa 5 dollar men det finns även dag eller flerdags biljetter att köpa.

RUM:
Premium Rum – Är gamla rum som inte är renoverade inte speciellt roliga…
Signature Queen Size – Två 120 sängar samt en lång bordskiva i hårdplast som liknar sten längs det stora fönstret med tillhörande arbetsstol, riktigt bra om man tänker arbeta med datorn på rummet.
Signature King Size – En 180 säng med en lädersoffa istället för bordskivan, märklig möblering finns inget bord i rummet…

Signature Queen Size är mitt val av rum. Stort rum med bra förvaringsmöjligheter och badrummet är nyrenoverat. Handfatet är i hallen och det fungerar bra. Stor platt-TV på väggen med cirka 60 TV kanaler varav 9 visar sport. Vill man ta ett break från sportsbooken så kan man oftast kolla på sändningen på rummet.

Det ”flesta” hotellrum är dåligt isolerade och så är det även här på Westgate som är ett gammalt hotell tidigare Hilton. Vissa rum har en förbindelsedörr till rummet bredvid så har man en stökig granne kan det bli störande. Kör man igång fläkten så låter det en del, kylskåpet som finns på rummet slår på ibland vilket innebär en del ljud, även flygplanen som startar hörs en del om rummet ligger mot flygplatsen. Retar man inte upp sig på det så är det inget problem eller så får man plugga in öronproppar.

HISSAR
Det finns tre torn, hissplaceringar.
Central Tower – Hissarna går hela dygnet och är uppdelade i två gångar för våningsplanen 1-14 och 1-3 15-29. North Towers och East Towers hissar slutar att gå vid midnatt samt de går till samtliga våningsplan så längre väntan på hissarna där.

***

Är i Los Angeles idag innan jag flyger hem imorgon tisdag. Tog buss nr 3 ner till Santa Monica riktigt fint där dessutom hittade jag två engelska pubar.

***