Ute ur turren

Jag hade 82 000 och det är 50 man kvar med average 37 000, så kommer jag tokfel i en pott.
utg raisar till 4500 med mörkar 800-1600 och antar 100 och 9 man på bordet. jag har lilla blind och synar tillsammans med 3 man till.
Jag har Js-Qs och funderar ett tag på att slå om till 20k, då jag vet att han som höjde på UTG ofta gör det med små par och övriga verkar veka, men jag synar till slut.
Floppen är Jh-Jd-2h och jag floppar triss med bra kicker.
Jag betar ut 10 000 för att dels se vilka händer som finns ute och dels hindra en rundknack . Knappen synar och har en stack på 60k visar det sig efter synen. Jag sätter honom på ett mellanpar eller troligast hjärterdrag och när 5c kommer på turn så kommer misstaget! Det finns oerhört många sätt att spela handen på här, och förmodligen valde jag absolut sämsta, och detta för att jag gjorde generalfelet att spela min hand istället för att lista ut vad motståndaren hade och låta motståndaren hänga sig själv.
Och jag tar heller inte reda på hur många chips fi har, utan säger istället” ALL IN” jag täcker fi med + 20k visare det sig, men jag trodde att fi hade betydligt färre chips. Fi synar direkt och visar 2-2 för kåk och jag har nu 7 outs för kåk-fyrtal, vilket ändå faktist är ca 15% chans, så det är inte helt chanslöst, men ingen hjälp kommer dessvärre.
Problemet är att jag så gott som aldrig får syn av sämre hand här, och möjlighet att få olika händer att bluffa in i mig försvinner. Så det finns väldigt liten orsak till spelet jag gör. Knackar jag så kanske fi t o m endast betar 20k för att tvinga mig att syna, vilket gör att jag kanske kan komma undan på rivern. Men att jag överhuvudtaget inte tog mig tid att fundera över hur jag skulle spela handen på turn irriterar mig oerhört.

Med mina kvarstående 20k så passar jag ett varv och stället på nästa nivå med k-6 på knappen när alla lagt sig, och mörkar på 1000-2000 med 200ant. Alltså 4800 i potten och BB hittar syn med Js-Qs oc flopp 5-10-10 regnbåge. Alltså vinner jag denna hand mer än 3 gånger av 4 efter flopp, men gudarna är inte med mig i dag och det kommer en J på turn och jag köper inte ut på river, så det var bara att packa och säga adjö!
Surt sa räven, då bordet var fantastiskt kul och det fanns alla möjligheter att bygga stack!
//Hatten