Flög kl 14:50 med många andra pokerspelare, Ulrika Skönemark, Lars Kjestrup, Anders Henriksson, Chris Bjorin och många fler.

Att komma fram till hotellet Viru Inn som jag bor på var inte helt lätt, då det finns tre hotell till som heter Viru, men jag kände igen mig sedan förra året. Liksom förra året fick jag samma fantastiska rum, med jacuzzi och 25 kvadratmeter stort för  70€ inkl frukost. Andra priser än vad det var i Venedig! Även internet ingår i detta facila pris.

Rum finns lediga för de spelare som inte är nöjda med sina hotell. Länk Viru Inn

I kväll ska jag träffa Storåkers för att snacka lite idéer om framtiden och äta en god middag, sedan blir det turneringsgrind på nätet, söndagar i Tallinn är ingen partaj direkt och i morgon är det SM i Mörkpoker kl16, så man kan inte rumla i onödan.  Det ska bli skoj att träffa de andra Nordicbetspelarna, Brolin och Nalle på tisdag då jag aldrig snackat med Brolle, medans Nalle känner jag sedan 90talet.

Precis som från Venedig ska jag försöka skicka bilder och korta kommentarer på Moyume, samt att jag får möjlighet att ställa upp datorn i pressrummet för att kunna blogga vid längre pauser.

MVH Hatten