Spelar Sunderland -0,5 hemma mot West Ham till 2,08 hos 188Bet.
Insats 3 units.
Jag tycker Sunderland ska ha bättre chans än så att ta femte raka hemmasegern i ligan mot ett bortasvagt West Ham.

Annars är det fullt fokus på helgens stora match som spelas söndag. Vårt första steg mot fotbollens finrum, titlar, ära och evig berömmelse. Givetvis pratar jag om Brages kvaldrama mot Qviding. Brage inleder hemma på söndag och returen på Valhalla spelas torsdag. Svårt att sia om chanserna då jag ärligt talat har ganska dålig koll på Qviding. Brage är skadefria och kommer som det ser ut i nuläget kunna ställa bästa möjliga lag på plan. Kan man höja sig ett snäpp så ska de inte vara chanslösa i alla fall. Är nog bra att man får börja hemma och troligtvis blir det storpublik på vallen. Spännande och nervöst kommer det garanterat att bli.

Sen får man väl ta reda på var Valhalla ligger. Blir det inte ett katastrofresultat på söndag så får man sätta sig i bilen på torsdag och blåsa ner till Göteborg. För vad är 45 mil enkel för en kvalmatch till Superettan!?

Kul med en massa frågor på Calles fiskande efter feedback. Min spelbakgrund kort: Jag spelar inte på heltid utan har annat heltidsjobb, ett företag samt familj som konkurerar om tiden. Ser spelandet som en bra sidointäkt och en kul hobby. Har ofta funderat på att satsa full ut på spel som enda inkomst, men tycker de andra delarna är roliga med. Är nog även lite trygghetsknarkare och gillar tryggheten det innebär med ett lönearbete. Nakdelen är ju att spelet tar en enorm tid och med nuvarande situation blir det en del kompromisser. Tycker ändå det funkar bra och kommer hålla det så.

Spelat har jag alltid gjort sen jag som elvaåring fick hänga med grannen på Dannerotravet en dag för 24 år sedan. Behövdes inte mer för att intresset skulle väckas. Under många år var det trav och sportspel som gällde med blandad framgång. Tror det är 3 el 4 travbanor i Sverige som jag inte besökt. Provade ett tag som andelsägare i hästar utan större framgång, men kul var det och gav en hel del roliga minnen.

För ca 8år sedan intensifierades spelintresset då jag kom i kontakt med poker online. Läste nån bok och började spela på lägsta nivå. Tyckte det var skitkul och grunden till min nuvarande rulle bygdes till stor del på poker. Spelade uteslutande cashgame på lägre nivåer ($0,5-1-$3/6 THNL, men även en del PLO). Sen ett par år spelar jag väldigt lite poker. Dels för att jag tycker det är rätt tråkigt att sitta timvis och grinda, men mestadels för att jag har bättre avkastning på sportspelandet (snyggt sätt att säga att man är rätt kass på poker).

När det gäller sportspel så spelar jag på allt möligt där jag eller någon vars rekar jag litar på tycker det finns ett värde. Min huvudinriktning är dock fotboll som jag tycker är så sjukt kul!
Tuggar vidare med hur jag började med sportspelandet vid annat tillfälle…