Jag ska undan för undan försöka uppmuntra travtränare som aktivt och välvilligt tar hand om informationshanteringen genom twitter ( jag har inte facebook och kommer aldrig skaffa)

 

Kanske var Reijo först? Första 2a oktober år 2013  på Twitter, gav Reijo vad vi fortfarande efterfrågar- Balans-Huvudlag-Sulky !!!

NOTA BENE- 8% ändringar från barfota till någon form av skor är i högsta laget! 

Höwings Rocky debuterar för mig ikväll. Barfota ro, customs ”jänkarvagn” och urryckare. Känns fin hemma på gården. Svårt att sia om chansen.

Per Lennartsson är ytterligare en Solvallatränare/kusk som var tidigt ute med Twitter och information – 23 mars 2015 !

Nota Bene: 4% ändringar från Barfota till skor i någon form ligger inom sedvanlig felmarginal. 

Barfota fram. Helstängt. Spyder. Mr Jäger blev det för tufft för senast. Snällare upplägg idag. Hoppas på en topp tre placering. Barfota RO. Helstängt norsk. Vanlig vagn

Fredrik B Larsson har en stamtavla som inte är att leka med, även han har insett att travets bästa är informationshanteringen blir korrekt, så gör det själv !

Nota Bene: 9% ändringar från Barfota till skor är onödigt högt- kan förbättras 

V75-5 på Bollnäs, Magnolia Boy. Känns klart uppåt i träningen efter senaste loppet. Går med samma utrustning som senast men med en j-vagn för första gången.

Jag kommer undan för undan försöka belysa tränarna som försöker ge seriös informationshantering ett ansikte!

Så här långt tar jag den som jag tror var först – Reijo Liljendahl -Ruskigt imponerande att vara på Twitter så tidigt som 2013, och vara en föregångsman med informationshantering.

PS: Har ni tips på tränare som försöker kommunicera genom twitter och tillser att korrekt information ges i form av balans-huvudlag-sulky så skriv, så kollar jag upp och lyfter d