Tony Gustavsson som jag personligen inte tycker varit något posetivt tillskott till Hammarby, sparkardes i dag och Tom Åhlund tar över rodret för säsongen. Jag förstår inte, och  kommer aldrig förstå varför många lag sparkar tränarna med glädje, men låter sportchefer och styrelser sitta kvar i orubbat bo. Dock är jag medveten om att pudelns kärna ligger i dom som har makt, och att makt förblindar visste man om för redan 2000 år sedan.

I Hammarbys fall berättade Tony redan inför säsongstarten att Hammarby var ett lag som skulle riskera att behöva kvala sig kvar, då det saknades spelare av allsvensk kvalite på många platser i laget. Styrlesen och sportchefen yrade om att laget skulle tillhöra topp4 , vilket de facto visar på att det är Styrelsen och sportchefen som ska avgå.

Men så fungerar det dessvärre på få platser i samhället att de som tar besluten också får bära skulden vid misstag, utan då är det underhuggarna som får ta smällen och vid framgång så tar beslutsfattarna belöningen. Problematiken tycker jag när det gäller fotbollslag är att det ofta är föreningar med oerhört många människor som offrar fritid och pengar av kärlek till sitt lag, vilka aldrig får den uppskattning som borde tillfalla dessa orginisationers stöttepelare. Därför anser jag : AVGÅ HAMMARBYS STYRELSE SAMT SPORTCHEF!!

Låt därefter en ny styrelse väljas och tillika sportchef, och de som tidigare har haft posterna får bära det ansvar som dom fått betalt för!!!!

MVH HATTEN