och stora delar av Sveriges ”old school” proffs var närvarande, dvs stora delar av  Kortoxengänget samt flera  av Solvallas proffspelare/travjournalister och proffstränare samt många från ”Stödet” som var Dajmen bidrag till det sociala Sverige i form av en förening för cancersjuka.

Jordfästningen i Sundbybergs kyrka var lika vacker som sorglig och aldrig hade jag trott att den gamle buffeln skulle få undertecknad att gråta  i sorg och saknad. Glädjande att så många kände ett behov av att visa respekt till något så bespottat som en proffspelare, men Dajmen var en legend.

Att världen sedan är så förunderligt fungerande att en av lärjungarna i dag fick möjlighet att ta två av befintliga 33 system på v75jackpotten känns på något sätt symptomatiskt, en blink och klapp på axeln från absint friends. Och glädjen av att dela dessa system med ytterligare sju personer ska inte underskattas. Delad glädje är verkligen dubbel glädje och en tacksamhetens tanke sänds till den gamle mästaren. Och såklart till Calle som är ett fantastiskt bollplank och kunskapsbank.

MVH Hatten