Det finns tillfällen då man fick en helsida, ett ögonblick i massmedia , min första var på DN på 90talet, den har jag kvar, spelandes backgammon med Johan Moazed , sedermera en tung man inom spelbranschen.

likväl har jag fortfarande aldrig sagt eller gjort något som jag ångrat i en tidning, det är med all tydlighet få förunnat att döma av dagens medievärld.

Denna sida som följdes upp av flera av journaliststudenterna Erik Karlsson samt Marcus Hassel, porträtterande professionella spelare under tidigare 2000talet, kan jag således utan problem stå för även i dag. Det är en lisa för själen att man är rakryggad och sagt vad man tänker och tycker.

Allt har inte varit rätt och riktigt uppfattat, likväl har det varit min sanning där och då, och fel har spelare alltför ofta, men de seriösa har försökt att analysera sina ståndpunkter, och kan därför riskera sina pengar samt heder och ära, för gissningarna är trots allt underbyggda där och då.

Således är jag ingen guru, jag ser inte mer in i framtiden än någon annan, likväl kan jag se bakåt i 35års värld inom spelbranschen och stå rakryggad. DET står jag för, och då nätet alltid avslöjar de som far med osanning, så ser jag fram i mot ett censurfritt media, vilket knappast kommer infrias i framtiden, lika lite som i nutiden eller dåtiden.

Vad jag svamlar om? Jaså ja,  https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/WL6zBL/proffset-vinnande-konton-blir-stamplade

Förövrigt finns mina tyckanden och tänkanden samlat här på GV, som startade 2005 på Expressen, och här på denna sajt sedan 2008 (Europas äldsta uppdaterade spelblogg)