Äntligen var det så dags för hemmapremiär på Domnarvsvallen nylagda konstgräsmatta. Och vilken premiär det blev sedan!!
VSK som inför säsongen  på flera håll tippats vara med och slåss om seriesegern kom på besök. Brage tog tidigt hand om taktpinnen och skapade en rad bra chanser. Problemet verkar liksom förra året var effektiviteten därframme. Får hoppas att ”Eken” inte ska ha otur ännu en säsong.
VSK inledde andra halvlek bättre, men efter hand tog Brage över allt mer och skapade en handfull bra chanser.  Efter en tilltrasslad situation framför VSK-målet lyckats Mathias Viklöf forcera 1-0 vilket också blev slutresultat.

Nyförvärven gjorde bra ifrån sig. Niklas Forslund stabil på sin mittbacksplats. Han var lysande i Falun och där har man nog gjort en kanonvärvning. Tobias Hansson närmast från Carlstad United skötte sig bra på mitten och kan nog vara den bollvinnare man saknade ifjol. Det stora utropstecknet var dock Mathias Viklöf som låg bakom mkt från sin kant. Han kommer närmast från Mariehamn i finska ligan.

Det ser lite skrallt ut på forwardssidan, men i övrigt känns truppen starkare än ifjol. Jag tror Brage i år har goda chanser att vara med och slåss på den övre halvan. Att gå upp blir nog svårt, men kanske kanske….

2100 på plats vilket inte är mkt att skryta med jämfört med La Liga, men en måndagkväll i Borlänge är det en lysande siffra. Vädret var fint och korven smakade gott!!!

Fotboll är roligast att se live så ge er iväg och stöd era lokala lag. Vore dessutom jättekul om ni skrev några rader om det här!!