avd: 1 ser ett fält av mycket startsnabba hästar och jag har en feeling av att Manhattan DK INTE är så oerhört snabb, men lyckas hålla spets efter en 1.09 öppning , främst med hjälp av att Viking Crown håller ut övriga fältet till solfjäder. Efter 300m kommer Lufti med Ridghead Cahore och övertar spets och Youpie lägger sig i dödens.andra par utvändigt får Persos seaman. Tredje ytter Viking Crown och Travelling Man får backa sig sist. I tredje inner sitter Zlatan Bob. Lufti kör som en biltjuv och rycker 700 kvar, och Zlatan Bob får lucka då Viking faller tillbaka.

På upploppet tar Manhattan över från innerspår, men orkar inte sista 50, då han inte startat på över en månad. Vinner på målfoto gör Zlatan Bob och 95% av alla system är borta ur leken.

V75-2 galopperar halva fältet från start, 4,5,6,7 galopperar och Edella tar spets, inget händer i loppet och hon vinner i knackig och ovillig stil. Chanel kommer tillbaka fint till en andraplats från sin stora galopp.

V75-3 tar Domino Eason spets i strid med Hardy ribb och dom på tillägg börjar köra alldeles för sent, det blir ett tight målfoto som Hardy Ribb vinner.

V75-4 tar Sweetline spets med Hard alone face i rygg, Dunder Nalan försöker ta över men det går inte och det blir återigen ett målfoto mellan ledaren och vinnarhålet. Denna gång vinner Sweetline.

V75-5 Nu vaknade jag upp och insåg att jag fortfarande inte pluggat tillräckligt och får använda närmaste 30 timmarna till att plugga hästarna.

Dock tror jag lite på Milouzet i 6e samt Roberto i 7e.

MVH Hatten